دریافت ویزای تایلند؛ مدارک لازم و راهنمای عروج به این ملک

ویزای گردشگری و تحصیلی تایلند، یکی از پرطرفدارترین ویزاهای جنوب شرق آسیاست که فرصت های گردشگری و تحصیلی بی نظیری را برای ایرانیان و سایر گردشگران قارهٔ کهن بوسیله ارمغان می آورد. سالانه میلیون ها پیکر از هموطنان، راهی پاتایا، سامویی، بانکوک و پوکت می شوند و بوسیله همین خاطر، مقالهٔ امروز چطور، به توضیح شرایط و نحوهٔ گرفتن گوناگون روادید و ویزای تایلند در سال ۲۰۱۹ (۱۳۹۸) می پردازد. حتما بخوانید:راهنمای ستاندن ویزای شینگن درون ۹ کود و مدارک لازم بخاطر گرفتن ویزای اروپاشرایط ستاندن ویزای توریستی سوئد؛ نفقه ها و مدارک مورد نیازویزای یونان؛ راهنمای تمامیت ویزای گردشگری و تجاری یونان با VFS GLOBAL

با داشتن ویزای گردشگری تایلند، امکان ۶۰ روز اقامت غیرقابل تسلسل خواهید داشت که به این عزیمت باید از مرزهای هوایی، خبردار این سرزمین شده باشید. امکان شغل و فراگیری با این ویزا حیات ندارد. خوانندهٔ گرامی، شما می توانید دیدگاه خود را درمورد شیوهٔ ستاندن ویزای گردشگری تایلند خواه مقصدهای توریستی و فطرت گردی این کشور، از طریق بخش نظرات با ما به وجه اشتراک مجله بگذارید. با ما همراه باشید. از کوش آداسی تا پاتایا روایت گوگل از سؤالات ایرانیان تایلند گرد دربارهٔ مقصد های گردشگری جذاب این ناحیه. همیشه از گوگل کاربرد کنید. سوالاتی که مردم درباره تیر های گردشگری به خصوص این قلمرو زیبا دارند، شما را با سایت های جالبی آشنا می بطی ء. جا های دیدنی، رستوران های خوب، مراکز سودا مجلل را می توان با ورزش کلمات در گوگل متوجه شد

ترکیه، گرجستان و تایلند، ۳ مقصد گردشگری مهم ایرانیان در سال های اخیر هستند. علت اصلی این انتخاب، هزینهٔ نسبتا ناچیز سفر به این نشانه ها و همچنین سهولت در دریافت روادید گردشگری آن ها به شمار می جوی. با وجود تکثیر نرخ دلار به بیش ۱۳هزار تومان، این سه کشور هم چنان از مقاصد پر تقاضای سیر بخاطر هموطنان هستند و به دید می ­ رسد که باز هم در فهرست اولویت های مسافرتی استراحت بگیرند. در نصف مقدمه سال نود و هشت، تور تایلند مافوق ۷ میلیون تومان به ندرت پیدا می شود.

چنانچه عزم سفر توریستی به تایلند و آشنایی با مقصد های تحصیلی این کشور را دارید، توجه کنید که فقط ۵ دانشگاه این کشور، تک تأیید ادارهٔ کچل دانش آموختگان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هستند و چنانچه شما خواستگار ارزشیابی و معادل سازی مدرک علم آموختگی درون ایران هستید، باید صرفا درون این ۶ دانشگاه پرورش کنید، چرا که دانشگاه های دیگر مورد تأیید ایران نیستند. با ویزای گردشگری تایلند حزن امکان تحصیل ندارید و باید ویزای خود را تبدیل دهید. البته شما می توانید با ویزای گردشگری کوتا ه مدت، داخل گرداگرد های چند هفته ای یا کارگاه های آموزشی همدستی کنید و با اخذ مدرک، CV (رزومه) خود را استواری کنید. دانشجویانی که عزیمت دارند از سپتامبر ۲۰۱۹ داخل تایلند تحصیل کنند، بوسیله نشانی grad.saorg.ir بروند. Asian Institute of Technology (سازمان آسیایی فناوری تایلند) King Mongkut’s University of Technology Thonburi (دانشگاه فناوری تونبوری سلطان مونکوتس) Assumption University (اسامپشن ) Chiang Mai University (دانشگاه چیانگ مای) Chulalongkorn University (دانشگاه چولانگکورن) Mahidol Universit (دانشگاه ماهیدول)

دریافت ویزای شنگن برای دیدار از ۲۵ کشور اروپایی، سال به سال شیرهدار نم می شود و روند پناهندگی و مهاجرت غیرقانونی، سبب می شود تا متقاضیان قانونی نیز، بوسیله هیزم این رفتارها بسوزند. بنابراین کوش آداسی، پاتایا، تفلیس و دبی، تبدیل به مسیرهای اصلی گردشگری خارج از کشور برای ایرانیان شده اند. پاتایا یکی از مقصدهای گردشگری مشهور جنوب شرق آسیا و مقصد موردعلاقهٔ کوله گردها و طبیعت دوستان است. تورهای پاتایا در تایلند، گاها به صورت ترکیبی هم عرضه می شوند تا شما فرصت تفرج تو سامویی و پوکت را هم داشته باشید.

چنانچه درون روزها خواه ماه های آینده، مسافر تایلند هستید، نکات پانزده گانه ٔ زیر را که تجارب خوبی را در اختیار تایلندگرد ها قرار می دهند، در نظر داشته باشید: اگر می خواهید به انزوا تایلند گردی کنید، پیش از سفر، آماج های اقامتی کم ارزش را از عادت اکسپدیا، بوکینگ و هتلز دات کام، تجسس و با کارت اعتباری ارزی بین المللی، رزرو کنید. این سایت ها گاها تخفیف های خوبی (به خصوص در خلع های OFF SEASON) را بخاطر اقامت بسیار از ۴ شب ارائه می دهند. اگر کارت اعتباری ندارید، از انبازی های صیقل مجازی داخلی که از وزارت صمت گواهی اعتماد الکترونیک دریافت کرده اند، کمک بگیرید. کاخ بزرگ بانکوک جاذبهٔ شهری خیره کننده ای است که در سال ۱۷۸۲ بخاطر خسرو تایلند مصنوع شد و از آن روز بوسیله مدت ۱۵۰ سال بوسیله عنوان دادگاه سلطنتی، مقر دولت، پایگاه وزارت جنگ و حتی ضرابخانه مورد استفاده قرار گرفت. حتما از این جا دیدن کنید. در مجموعهٔ کاخ، چندین خانه چشم نواز دیگر پیدا می کنید که با هزینهٔ یدکی با رنگ های طلایی، صورتی و آبی تزئین شده اند. یکی از مهم ترین مسکن ها Wat Phra Kaew (مقبرهٔ زمردین بودا) است که داخل آن مجسمه بودای سبز استراحت دارد و ۱۴ صد است که این بودا محبوب و تک احترام مردم است. پیمودن راه های پیچ در پیچ از میان رودخانهٔ Chao Phraya، نقش مهمی تو زندگی یومیه ٔ محلیان دارد و چه راهی بهتر از دیدن شهر با قایق. از خدمات راهنمای تبر در سفرتان به تایلند مصرف کنید تا با رسومات تایلندی ها آشنا شوید و مناظر جالبی را مشاهده کنید که عاری کمک قطب امکان بازدید از آنها را نداشتید. یکی از مسحورکننده ترین این مناظر که درحین سفر خواهید دید، Wat Arun یا معبد اجل است. اگر دوست دارید تا با یک خانواده تایلندی زندگی کنید یا از فرصت اقامت در خانه های لوکس و عادی و ویلایی و ساحلی این کشور مصرف کنید، سایت airbnb.com یک انتخاب ممتاز برای شما تو سفر بهشهرههای تایلند است شما می توانید داخل سایت تریپ ادوایزر (مبصر ترین شبکهٔ اجتماعی گردشگران)، قرن ها مقصد گردشگری فوق العاده و قلق انگیز و ده ها نشانه شکم دایره وار و نگارخانه گردی تایلندی را پیدا کنید و داخل جریان اولویت های گردشگری این کشور سرسبز و زیبا قرار بگیرید. چنانچه می خواهید تایلند دایره وار خود را به همراه هموطنان ایرانی یا گردشگران سایر کشور های دنیا انجام دهید، از سایت تخصصی لونلی پلنت استفاده کنید. همسفر گردی، یکی از ظرفیت های جدید صنعت گردشگری گیتی است که دنیای دیجیتال توریسم، برای ما به ارمغان آورده است و بستری فرصت آفرین محسوب می شود. تایلندگردی با میزبان های مهمان نواز و رایگان چنانچه می خواهید درون دهات های تایلند با گردشگران تخصصی درون شوق های علمی، هنری، فرهنگی، قومی و زبانی ارتباط منیع کنید و داخل ایونت های روزانهٔ رایگان شریک کنید، از سایت اینترنیشن (Internations.org) استفاده کنید و پس از عضویت رایگان، درون ایونت ها شریک شدن کنید. این فرصت ها تو حدود ۴۰۰ شهر دنیا ازجمله تهران، تو جوانمردی گردشگران فراغت می گیرند. تایلندگردی با ایونت های رایگان، فرصتی برجسته بخاطر آشنایی بهتر با گردشگران متخصص و تبادل اطلاعات دربارهٔ فرصت های سرمایه گذاری، تحصیلی، پزشکی و آموزشی در این سرزمین است. اگر قصد روستاگردی خواه بیشه دایره وار درون تایلند را دارید و فرصت و پول زیادی برای این کار ندارید، از خدمات کوچ سرفینگ استفاده کنید. میلیون ها میزبان مهمان نواز تایلندی، آمادهٔ ارائهٔ خدمات مجانی به گردشگران هستند. عضویت در سایت رایگان است، ولی نصیحت می کنیم که حتما پیش از ارائهٔ التماس و تجسس پیشنهاد های کاربران، هویت آنها را براساس review (وعظ های سایر کاربران)، راستی آزمایی کنید. تایلندی ها ملت خندان، باثبات و مهمان دوستی هستند، احتمالا از هم نشینی و اقامت در منازل آنها، خرسند خواهید شد، به خصوص که در خرج هایتان نیز نفع جویی خواهد شد. چنانچه مشیت کوله گردی در شهرها و روستا های این ملک را دارید، از پرتال کوله گرد ها استفاده کنید. برای کسب مفروضات تکمیلی به این سایت www.thebrokebackpacker.com رجوع کنید. تمام اطلاعاتی که برای کوله گردی در تایلند احتیاج دارید، در این وب سایت ارائه شده است. سایت رسمی گردشگری تایلند دقیق ترین اطلاعات دربارهٔ نحوهٔ ستاندن گوناگون ویزاها، شرایط سرمایه گذاری و مقصدهای گردشگری این کشور را درون اصالت ایرانیان استراحت می دهد. اگر ترانه اقامت داخل هتل های ۵ ستارهٔ لوکس با اسپاهای آن چنانی، دوش های آبشاری و میخانه ۲۴ ساعته را ندارید، می توانید از فرصت اقامت تو ساختمان های عادی تا لوکس شهروندان تایلندی استفاده کنید و با سبک زندگی بومی این دیار، بهتر و بیشتر آشنا شوید. برای این کار، از خدمات ایر بی ان بی (AIRBNB)، بزرگ ترین سایت معرفی خانه های کرایه ای استعمال کنید. سایت رسمی گردشگری تایلند به عنوان www.tourismthailand.org، شما را با همهٔ معلومات موردنیاز برای سفری کم ارزش و دوست داشتنی آشنا می کند. از ضابطه هشتگ های اینستاگرام، دیدنی های تایلند را دنبال کنید تا بوسیله معلومات فوق العاده ای که داخل کتاب ها هم بوسیله آن اشاره نشده است، دست واضح کنید. اگر می خواهید پیش از سیر تکاملی به تایلند، با مقصد های گردشگری آن آشنا شوید، هشتگ گردی درون اینستاگرام را فراموش نکنید. حتما از هشتگ هایی مثل: THAILANDTRAVEL ،THAILANDVISIT ،THAILAND استفاده کنید. هر ساعت، ده ها عکس و ویدئو از گردشگران بین المللی این کشور به اشتراک گذاشته می شود که این هشتگ ها را به منبع اطلاعاتی زبر العاده مستندی تبدیل می بطی ء. اگر ترانه سفر به تایلند را دارید، درون فصل های مهم که جشنواره های متلون و کاستن های عطا برای گردشگران دارد به این ملک سیر کنید و تعطیلات نوروزی خود را در کشور های ارزا ن برنده و باثبات تر، سپری کنید. جزیرهٔ سامویی دومین جزیرهٔ بزرگ و توریستی تایلند، در تعطیلات سال بدیع میلادی گردشگران خارجی بسیاری را بوسیله خویشتن جذب می کند و یکی از عمده ت رین نقاطی است که بیشترین آسیب را از تندباد های فصلی می بیند. لذا برای سیر تکاملی به این نقطه از تایلند، هشدار های هواشناسی را جدی بگیرید. نظم و سرسبزی صنع تایلند از شهرت اضافی برخوردار است. خلیج فانگ نای پوکت یکی از جا های بی نهایت زیباست که هیچ گردشگری حیرت های آن را از یاد نخواهد سرما. آب های زلال زمردین که صخره های آهکی جلوهٔ آن را دو چندان کرده اند، غار های اسرارآمیز، سواحل ماسه ای و دیدنی های بی شمار دیگر، نام این خلیج را تو تاریخچه گینس به ثبت رسانده اند. باغ گرمسیری نونگ نوچ در شهر پاتایا با جزء های مختلفی هم چون باغ فرانسوی، باغ بونسای، باغ گیلاس، باغ رز ایتالیایی و حدود ۶۵۰ جنس ارکیدهٔ رنگارنگ از دیگر جا های دیدنی تایلند است که حتما باید سری بوسیله آن بزنید. باغ تراب رز بانکوک با بیش از ۲۰۰ نوع گل ازجمله کوکب، میخک، نیلوفر و… یکی از کم همانند ترین دیدنی های تایلند است. داخل بر این گل های رنگارنگ و زیبا، دریاچه ای وجود دارد که جلوه ای تماشایی به باغ بخشیده است. در روزگار دلار ۱۵ هزاره تومانی با توجه به هبوط شدید ارزش پول ملی در مقابل بت تایلند، شما بایستی عروج خودرا مدییت کنید. سفر گروهی این حسن را دارد که در خرج خوردنی و اقامت، صرفه جویی می کنید. بسیاری از شهروندان تایلندی درون اینستاگرام و لینکدین آستان فعالی دارند و پاسخ گوی سوالات شما درباره فرصت های گردشگری، اقامتی، تحصیلی، تجاری و هنری این ناحیه هستند. توصیه م ی شود که چند روز قبل از سفر به تایلند، بهترین صفحات گردشگری این سرزمین در اینستاگرام را فالو کنید تا از لنز دوربین گردشگران تایلندی، سفر به نقاط مختلف این ناحیه لطیف را تجربه کنید. سالانه بخانه برگشتن ها میلیون توریست به نقاط مختلف این ملک سیر می کنند. مصرف از تجارب لذت بخش آن ها، شما را با بهترین میخانه های تایلند و هم چنین بهترین مراکز سودا و حجم های لاکچری گردی تایلند آشنا می یواش. اگر اراده اقامت در هاستل را دارید، پند می کنیم که به سایت هاستل ورلد بروید و درون جریان فعالیت قرن ها هاستلی که در شهر های این ملک فعال هستند صبر بگیرید. اقامت تو هاستل این فرصت را به شما می د هد که دوستان زیادی پیدا کنید و تایلند دایره وار سست شدن انگیزی را تجربه کنید. مخصوصا که امکان پخت و پز آسان را در اصالت خواهید داشت. فرق هاستل با هتل این است که شما، آشپزخانه دارید و نرخ خدمات در آن، بسیار پایین است. پس از دریافت ویزای گردشگری تایلند، داده ها مندرج روی استیکر ویزا را به دقت ضربت کنید. اگر با ایرادی مواجه شدید، حتما به کنسول اطلاع دهید و با ویزایی که اطلاعات مندرج تو آن با معلومات هویتی شما در تضاد است، به این قلمرو عروج نکنید. مدارک لازم برای دریافت ویزای گردشگری تایلند

مدارک موردنیاز برای دریافت ویزای تایلند سالانه دستخوش تبدیل می شوند؛ لذا معلومات تکمیلی و بوسیله روز را تو بخش ویزای سایت رسمی سفارت تایلند در تهران به دست آورید. گذرنامهٔ شریف که حداقل ۶ ماه اعتبار و ۲ صفحهٔ خالی داشته باشد. ترجمهٔ رسمی شناسنامه و کارت ملی تو برگهٔ A۴ فرم تکمیل شدهٔ درخواست ویزای تایلند به کلمه انگلیسی یا تایلندی به رخ تایپ شده. یک قطعه عکس ۳ در ۴ که مربوط بوسیله جگر ماه اخیر باشد. رونوشت بلیط جت که تاریخ رفت و رجعت آن، دقیقا منطبق با فرم درخواست ویزای تایلند باشد. امضا و اثر انگشت متقاضی گذرنامه باید سالم باشد و هیچ صفحهٔ مخدوش یا پاره ای نداشته باشد. اگر تاریخ بیست و نهم فوریه تو گذرنامهٔ شما قید شده است، باید اطلاع دادن کنید که سال کبیسه است یا نه. این موضوع در مقدر شدن تاریخ صدور (DATE OF ISSUE) یا تاریخ تولد (DATE OF BIRTH) یا کتاب انقضا (EXPIRY DATE) درج شده است. چنانچه نرمی یا علامت مشکوکی در گذرنامهٔ شما قید شده است، بوسیله کنسول اطلاع دهید. امضای گذرنامه ای شما باید با امضای فرم درخواست ویزای گردشگری تایلند، یکی باشد. فرم تأییدیهٔ مؤسسهٔ گردشگری مجاز با معترف از سازمان گردشگری ایران (در صورت اقدام با آژانس) صیقل هزینهٔ روادید به بها سال ۲۰۱۹ گواهی تمکن مالی (BANK STATEMENT) که نشان دهد شما پول کافی برای سفر در جوانمردی دارید. مبلغ آن را از سفارت تایلند استعلام کنید. داخل سال ۲۰۱۹ هزینهٔ ستاندن ویزای گردشگری تایلند بخاطر یک بار ورود، ۳۰ یورو و دو بار ورود، ۶۰ یورو است. مدارک لازم بخاطر دریافت ویزای تجاری تایلند

مدارک زیر، بخشی از مدارک موردنیاز برای درخواست ویزای گردشگری، تجاری و دیداری این کشور هستند و شما موظفید درون صورت درخواست کنسول برای بررسی بیشتر پرونده، مدارک دیگری را درون جوانمردی مسئولان ایلچی گری استراحت دهید. توجه کنید که ویزایی بوسیله صیت ویزای تجاری و گردشگری تضمینی تایلند، وجود ندارد. گذرنامهٔ محترم که حداقل ۳ ماه بیشتر از مدت اقامت احتمالی شما در تایلند، عرض داشته باشد. گذرنامه باید حداقل ۲ صفحهٔ خالی داشته باشد. رونوشت ویزا و شناسنامه و کارت ملی طلبیدن نامهٔ معتبر از شخصیت حقوقی تایلندی که شما را برای فقره مشخص درون مدت پیدا جلب کند. کد اقتصادی و شناسهٔ مالیاتی شرکت دعوت کننده در تایلند باید بی پرده باشد. حضرت شخص طالب در زمان درخواست روادید تجاری، الزامی است و حضور وکیل جاهل قابل قبول خواهد بود. اصل و رونوشت بلیط هواپیما به همراه تاریخ سفر و برگشت که باید منطبق با فرم التماس ویزا باشد مبلغ ویزای گردشگری-تجاری تایلند تو سال ۲۰۱۹ بخاطر یک مرحله ورود (SINGLE) و چند بار ورود (MULTIPLE) متفاوت است. فرم درخواست گذرنامه را دانلود کنید. شخص خواهان دریافت ویزای تجاری تایلند، باید شخصا به سفارت مراجعه کند. نحوهٔ مملو کردن فرم درخواست ویزای تایلند

همان نعوظ که تو عکس ذیل مشاهده می کنید، یکی از اقدامات مور دنیاز بخاطر التماس ویزای تایلند، اتمام فرم APPLICATION است که باید تایپ شده و بوسیله زبان انگلیسی باشد. چنانچه قصد اتمام فرم درخواست ویزای تایلند را دارید، توضیحات تحت را در نظر داشته باشید. نمونهٔ فرم درخواست ویزای گردشگری-تجاری-تحصیلی تایلند

همان طور که در تصویر بالا مشاهده می کنید، باید درون قسمت فوقانی این فرم درون سمت راست، یک قطعه عکس الصاق کنید که اندازهٔ این عکس باید سی و پنج درون چهل و پنج میلی متر باشد. اگر درخواست شما گردشگری است، بخش TOURIST VISA را تیک بزنید و اگر درخواست تان، برای یک بار ادخال است بخش SINGLE ENTRY و اگر اراده دو بار ادخال دارید پاره DOUBLE ENTRY و چنانچه چند بار عزیمت دخول و خروج به تایلند دارید، مدخل MULTIPLE ENTRY را جهش بزنید. پاره IMMIGRATION VISA و DIPLOMATIC VISA مربوط به ویزاه ای مهاجرتی و دیپلماتیک هستند. در پاره MR/MRS/MISS نام خویشتن را مطابق با اطلاعات گذرنامه واقف کنید. تو پاره FAMILY NAME اشتهار خانوادگی را مطابق با داده ها گذرنامه وارد کنید. تو بسرنوشت شوم دچار کردن NATIONALITY، ملیت خود را مطابق با اطلاعات گذرنامه وارد کنید. در جزء DATE OF BIRTH تاریخ تولد خویشتن را مطابق با کتاب درج شده در پاسپورت بنویسید. در حصه PLACE OF BIRTH، ده محل متولد براساس اطلاعات گذرنامه درج شود. داخل بخش PROFESSION تخصص خود را بنویسید. مثلا مهراز هستید یا پزشک یا . . . درون جزء PRESENT ADDRESS